Nu startar jag pyntet

 
 
Kopp fått i julklapp
 
Idag jobbar jag hemma med bilder och planerar inför december, det händer mycket med bloggandet. Det är jättekul! Började min morgon när alla åkte iväg. Elin skulle till sjukhuset och få cytostatikaspruta i benet, bara två kvar nu. Hon var glad som hon brukar vara fast hon skulle till sjukhuset. Kalle tog den här dagen på sjukhus så jag hinner undan allt. Idag blir det ingen vab, bara jobb. 
 
 
Ljusstake finns ej längre i butik
 
Sedan satte jag mig med en kopp te och tände ljus ute och började att fotografera. Så skönt att vara hemma. Det är så tyst och lugnt här på landet och jag njuter. 
 
 
Brickbord butik nedlagd, lykta köpt i Marrakech , glaskupa här
 
Jag fick längtan att börja pynta så nu ska jag börja göra lite mer fint ute till och börja med. I slutet på veckan eller nästa vecka så ska jag iväg och köpa blommor då startar pyntet inne fullt ut. Så skönt att bli av med lite och bara kunna mysa.
 
 
Ha en bra dag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Nu startar jag pyntet”

  1. Hej Lotta,
    Jag har inte följt din blogg men råkade titta in och fastnade då i beskrivningen av er cancerresa. Så rörande och fint beskrivet. Hälsa tappra fina lilla Elin som fått gå igenom så mycket mer än någon i hennes ålder borde få erfara. Med den geisten kan det inte annat än sluta bra.
    Susanne

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *