Hur en vecka ser ut

 
Våra dagar just nu känns bra här hemma. Vi har fått ihop livet så det känns bra, det går inte får det som innan men det är bra ändå. Elin har skola tre dagar i veckan, hemundervisning och ska nu utöka med att läsa in ett extra ämne där det saknas lite för att kunna uppnå betyg. Skolan tar sitt ansvar nu och vi får väldigt fin hjälp och bra lärare. Hon hinner massor sina timmar här hemma och har hunnit mycket fast hon varit så sjuk och det har varit bra för henne att ha lite skola. Det behövs lite rutiner i det här livet också och nu blir Elin piggare och piggare. Som det ser ut nu kommer hon kunna uppnå betyg i de flesta ämnen. 
 
(Det jag anmälde dem för till skolinspektionen som hänt i 7:an och 8:an är nu klart och skolan har gjort fel! Så det känns som en upprättelse för oss. Elin skulle fått mer åtgärder och ett åtgärdsprogpram (hon är utredd för lång och kortidsmínnet ) och hemundervisning kunde ha erbjudits när hon var mycket sjuk eller fått någon annan kompensation att jobba igen innan hon fick cancer för att kunna uppnå betyg. Man kan inte bara sätta ett F för man missar ett prov för man varit mycket sjuk och sedan fick cancer, eller ett streck för man inte fått möjlighet att kompensera för sina kunskaper. Jag skriver inte mer om det nu, men ni är några som undrat )
 
När jag är hemma så funderar jag ut hur jag ska lägga upp veckan. Jag passar på att göra allt som vi behöver på huset, jag jobbar med bloggen och så säljer jag bilder mest utomlands genom min agent i stockholm. Inga reportage bokade, kanske till våren igen. Säljer däremot de bilder som ligger på datorn och väntar.
 
Elin har provtagning på måndagar och ordination av mediciner på onsdagar. Sedan behandling en gång i månaden. Ungefär så kommer det se ut till juni nästa år.
 
Jag är såååå glad att jag har bloggen i det här, för jag hade varit mycket mer ensam annars. Nu har jag alla er här och på instagram och har lite att göra och jag får terapi genom att dela vår upplevelse med er. Sedan försöker jag leva precis som vanligt.. Jag tror Elin mår bra av det. Jag försöker göra hennes liv och familjens liv så bra som går utifrån där vi är just nu i livet. Idag ska jag fixa mina naglar inför helgen då vi ska till Stockholm, Elin ska plugga lite med mormor och så ska jag hämta Citygross och Bamses matkasse som vi ska visa er här på bloggen. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Hur en vecka ser ut”

  1. Tycker att det är jättebra att du delar med dig Lotta… Tror det hjälper många därute som går igenom något liknande.
    Ha en fin måndag!
    Varma kramar Anna

  2. Förstår precis hur du känner, vi miste en liten pojke i magen i september och det stödet man får av alla fina själar därute är helt otroligt, samtidigt som det är väldigt läskigt att lämna ut sig själv, sina känslor och tankar så tror jag det är viktigt för att visa hur verkligheten kan se ut. Tycker du är otroligt stark som orkat dela med dig av eran verklighet ❥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *