Högdos

 
 
Det blir vardag i cancer med. Det finns dagar jag tom. kan glömma bort en stund att hon är sjuk, det känns bra att livet får ta över istället för sjukdomen. Vi packar väskan ikväll, det är dags för högdos igen. Två veckors ledighet från behandlingar är slut. Nya schemat är påbörjat och nu kör vi. Det är då Elin är på sjukhuset i minst 4 dagar och får ett cytostatika dropp i 24 timmar och sedan vätskedropp i tre dagar så att njurarna kommer ner i rätta nivåer. Sedan spruta i ryggen men då är hon nedsövd. Fem högdos är det kvar till nästa sommar.
 
Elin hon klagar aldrig att hon ska till sjukhuset. Hon vet att hon har inget val så hon tar det för vad det är. Nu mår hon mycket bättre också, även om inte hb är som en normal person så har hon ändå ork att gå på staden och kunna följa med på en middag osv. Det är trevligt på sjukhuset med, alla är så snälla och gulliga. 
 
Det finns hopp nu, man känner att man ser slutet på det här, även om behandlingen är två år till och sedan fem år till innan hon blir friskförklarad. Vi väljer att leva i nuet, alla bra dagar är just bra. Jag är inte orolig. Imorgon ska jag vara hemma och greja och på tisdag har bokat behandling på p.a.u.s och ska ha en egen dag. Jag stannar inte tiden, jag fortsätter att välja livet och leva och ha det bra. Vi delar på dagarna så att Elin får pigga och glada föräldrar och så vi vilar vi de dagar vi får vara hemma med Philip och har egen tid. 
 
Så då vet ni vad vi gör nästa vecka…:)
 
Bilden är från igår när vi hade tjejkväll och skickade till Kalle som var i Tyskland. Suddigt men glada.
 
Kram Lotta
 
Vår cancerresa kan du läsa mer om här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Högdos”

 1. Du ger så mycket hopp och livslust genom din blogg och även när allt skulle kunna vara mörkt.
  Är en stor beundrare av er båda, tack för allt ni ger 🙂
  Kram från Ulrika

 2. Stor puss o kram till er och himmel så mysigt med tjejkväll i sängen… det ska jag me ha nästa gång..;)
  Bra att du laddar för att vara pigg och glad mamma..
  Det behövs ju.
  Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *