Högby spa

 
Högby spa ligger mellan Motala och Linköping och jag har varit där flera gånger och fotograferat lite bilder till deras hemsida. Idag var det dags igen. Tog även med mig min bästa vän på lite dagspa och hot stone massage som var en födelsedagspresent till henne.
 
 
 
Dessa bilder är från mobilen för jag ville inte gå omkring med kameran där inne efter jag jobbat klart, bara koppla av och mysa. Vi badade, satt och pratade länge och simmade. 
 
Högby är mysigt, personligt och har väldigt trevliga ägare, så har ni möjlighet så rekommenderar jag att åka dit en dag. De har mycket att erbjuda. Deras hemsida hittar du här .
 
 
 
Sedan packar vi lite och ska kolla på idol med lite plockmat. 
 
Känner jag Kalle och mig rätt så blir det nog sitta en del på ett trevligt ställe, dricka vin och titta på folk eller ta en kaffe. Jag brukar tycka det är lite jobbigt med allt folk, är ofta nöjd efter några timmar 🙂
 
Ha en fin kväll! 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Högby spa”

  1. Ha en riktigt underbar resa för de är ni värda❤️ Glasen samlar min mamma på åt vår stora tjej och jag kunde tänka mej att ha dem själva också😊 Får de ofta på special pris här i någon butik, men så är de ju också inhemska för oss😉 Mys och må i Stockholm😍 kram

  2. hej lotta! har just läst nu om Högby spa och det verkar ju väldigt mysigt, skall nog dra med mig mamma dit nästa år 😉 hoppas att du och kalle kan koppla av i "min"lilla stad och ladda lite på myskontot, det skall visst bli lite sol också har jag läst.

    ha det bäst kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *