Det kan komma snö snart

 
 
Är det vädret som gör att man inte ännu längtar så mycket till jul, ni vet ju hur tokig jag brukar vara annars. Lite snö skulle passa bra i slutet av november. Det är bara några veckor kvar innan ljusstakarna och stjärnorna ska upp.
 
Jag hinner pynta varje dag sedan när vi är hemma och Elin är så pigg nu att vi kan åka bort lite. Hennes hb ska egentligen ligga på 115, men ligger på 85 vilket inte är så mycket för en frisk människa så man måste alltid tänka att man tar lite i taget. Hon orkar inte gå så mycket som oss, måste sätta sig och vila ofta. Innan jul ska hon få en spruta i benet och ett dropp. Hoppas vi slipper biverkningar på det. Sprutan kan ge blodproppar och droppet har gett Elin nervsmärtor, men sista tiden har det gått bra. Vi hoppas på det. 
 
Jag har börjat köpa julklappar, vill gärna få klart det mesta så man bara kan tänka på myset. Ska handla lite i Stockholm i helgen också, men mest ska vi softa och äta och mysa. Har bokat tapas på lördagen och brunch på söndagen. Räknar med att vi kommer hem sent så vi kan ta det lungt och hinna uppleva allt i vår takt. 
 
Nej nu ska jag fixa fukost till Philip sedan ska jag gå och lägga mig igen och ta sovmorgon innan Elins lärare kommer på förmiddagen. Ska vara hemma idag och fixa ute, de sista sakerna ska in i skolan innan snön kommer och så kanske springa. Igår satt jag uppe och jobbade, så idag är jag trött.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Det kan komma snö snart”

 1. Instämmer i kommentaren om fin och mysig helg! 🙂

  Får man fråga var ni ska äta tapas samt brunch? Tips på bra ställen önskas!

  Sen undrar jag om sänggaveln (jättefin!), står den löst på golvet? "Vippar" den om man lutar sig mot den pga nån golvlist t.ex.? Funderar på att köpa liknande men vill inte att den ska sitta för löst liksom.

  1. Vi ska äta tapas inne på Mood gallerian och brunch kommer jag inte ihåg vad det heter, men jag visar på bloggen sedan. Sänggaveln står av sig självt annars skruvar man den i madrassen. Kram

 2. Så fint du gjort med äpplena 🙂

  Jag längtar inte heller till jul så som jag brukar, men det beror kanske på den fantastiska hösten. Däremot avskyr jag att stressa runt i julhetsen i december, så vi är nästan klara med alla julklappar till familjen, våra föräldrar och barnens kusiner. Det känns väldigt skönt att kunna pynta och baka och mysa i lugn och ro sedan när det blir kallt och snö. Då vill jag vara hemma 🙂

  Roligt med Stockholmsutflykt. Vi shoppade i Täby centrum förra helgen, kan rekommenderas. 260 butiker och väldigt fint. På torsdag är det invigning av Mall of Scandinavia som ligger i Solna. Om man inte bor så nära som vi, kan jag rekommendera att bo på hotellet vid Mall of Scandinavia och passa på att både shoppa i centrumet och kanske se något evenemang på Friends arena som ligger precis bredvid. Där har de faktiskt tänkt till litet, de som planerade den nya stadsdelen; Arenastaden.

  Hoppas ni får det mysigt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *