Sten runt trädet

 
 
Ett av dagens jobb som jag tänkt så länge på blev att lägga sten runt äppleträdet. Först gräva ur, sedan la jag tidningar och sedan lite singel. Efter det markduk. Så fyllde jag kanten längst ut med sättsand och satte gatstenen först och sedan fyllde upp med sjösten från Flisby. Sista så fyllde jag mellan gatstenen sättsand och nu ska jag också fylla på med ogräshämmande sättsand. Ska köpa imorgon. Sist vattna lite så sättsanden sjunker och fylla på igen. 
 
 
Förebild
 
Stenarna ligger lite i våg med gräsmattan så jag kan köra runt med åkgräsklipparen. Jag är inte så duktig och kan allt bara så ni vet, jag är mer en glad amatör som bara gör 🙂 Om ni tittar på den övre bilden utmed altanen så ska det bli sten där med så jag slipper trimma ut med kanten. Har bara ingen sten ännu så jag måste beställa mer. 
 
Här kan ni läsa mer om vår stenläggning. Nu är Lotta trött efter en heldag ute och x-fit, nu blir det dusch och soffan. 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Sten runt trädet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *