Skåp med verktyg

 
 
Min man är duktig på att jobba, men att städa efter sig och hålla koll på sina verktyg är inte hans grej. Jag gillar lite ordning och reda vill ha egna grejer på ett ställe så att ha ett skåp i min verkstad med verktyg var en önskan för mig.
 
 
 
Det lilla klädskåpet som funnits i huset sedan vår dotter föddes för 16 år sedan fick flytta ut till min verkstad, för Elin vill hellre ha en byrå från Ikea. 
 
 
Så har jag pysslat ordning lite idag i regnet, lite Lottastyle. Längst ner i skåpet blev det hönsmatförvaring för där maten har varit innan ska det bli växthus. 
 
Nu är min verkstad/pysselrum klart, nu har jag någonstans att vara om det regnar och så är det nästan klart vid min arbetsbänk ute också och det har bara kostat lite färg. Allt annat har jag fått som möbler, gamla plankor och tegel.
 
Fler bilder kommer en annan dag 🙂
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Skåp med verktyg”

  1. Vad fint! =) Gillar den blåa bordet. Jag får en "engångsväxthus" av plast och metallrör för denna sommar, och önskar att jag sku också få ett litet planteringsbord/arbetsbänk där bredvid. Kanske jag måste söka efter gamla möbler nånstans.
    Tack för din fin blogg. Älskar dina bilder och fantiserar själv om ett liv ut på landet=)

    1. Ja visst är de fina gamla möblerna, de har jag fått av min granne som haft i sitt torp innan hon flyttade. De har visst stått på ett loft i många år. Lycka till med din bänk. Kram Lotta

  2. Ordning och reda och såååå fint…detta vore något för min särbo på landet, som jag försöker få till att ha LITE ordning, men det går inte att lära gamla hundar att sitta, ha, ha!!! 🙂 Jag ska i alla fall ha ordning i mina pallkragar, så de så! 🙂 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *