En till på muren

 
Jag fick frågan om jag kunde visa en till bild på det jag kallar muren, så här kommer den. Egentligen gillar inte jag sådan sten som är på bilden, det är lite mycket stadskänsla över den, skulle vilja ha riktig sten men det kostar så mycket så det fick bli så här. Det är i alla fall stor skillnad att komma in på gården nu mot innan. 
 
Idag ska jag jobba lite vid datorn, har en del att komma ifatt med, ett skjutet reportage imorgon gör att jag har flera dagar hemma istället och så en tur till Ikea. Snart börjar min trädgårdssäsong med att fota reportage och då blir det mer att göra.
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En till på muren”

  1. Vi älskar sten, särskilt vår mur som vi byggt av rundade stenar som vi kånkat hem från alla delar av landet.tillför trädgården något, det här med inslag av sten. : )

    1. Ja det är så fint med riktig sten, det ska jag lägga nere vid mina pallkragar, göra en naturlig mur. Har det vid hönshuset och jag älskar stenmur. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *