Vårtecken lammungar

 
De här är två säkra vårtecken på landet, lammungar och blåsippor och båda fotograferade jag häromdagen innan snön kom igen. 
 
 
 
För mig är det viktigt att bo nära naturen så jag kan följa årstiderna, därav bloggens namn och vår är en av mina bästa årstider. Min granne har fått fyra kattungar, vi väntar kycklingar och så lammungar i bondgården. Det tycker jag om, lite Bullerbyn precis som jag vill bo. 
 
Ha en bra söndag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Vårtecken lammungar”

 1. vad mysigt det ser ut och jag förstår dig :-)…finns inget bättre än att bo nära naturen och se hur den växlar vid olika årstider…
  kram Åsa

 2. Så otroligt bedårande lamm, önskar man kunde skaffa sig ett gäng själv..

  Jag kommer med en liten upplysning som jag hoppas att du/ni vill ta del av.

  Det försvinner hundar varje dag i vårt land. Vissa stjäls av hundvakten, vissa springer bort efter att ha blivit skrämda av ljud och andra sticker på haren i skogen. Ibland ser man aldrig hunden igen och matte och husse får leva med ovissheten för resten av sina liv…

  MEN, många gånger kommer dom till rätta igen. Detta tack vare alla frivilliga som hjälper till att sprida information, som söker eller som gör något annat som underlättar för att hunden ska komma hem igen.

  Kanske finns det någon hund som är bortsprungen i ditt område och du kanske kan tänka dig att hjälpa till att söka? Eller bara sprida informationen och hålla ögonen öppna?

  På webbplatsen http://www.saknadehundar.blogg.se kan du hitta information om saknade hundar runt om i landet. Kanske finns det någon du vill/kan hjälpa?

  Tack på förhand, för engagemang och för att du tar del av information. ♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.