Såga träd

 
Jacka här och byxor här 
 
Jag har alltid tyckt om att ta i och jobba hårt med kroppen. Jag ger sällan upp när det gäller tex. dra ris osv och vill inte gå in förrän det är klart. Nu när jag väger mindre och tränar är jag ännu starkare så att jobba i trädgården är rena terapin. Jag tycker om att bli skitigt, gå osminkad och veta att man bara går in när man ska äta. Även om det varit kallt och blåsigt idag så har jag varit ute i sju timmar. 
 
 
 
Min bonuspappa är numera pensionär och hjälpt oss ta ner träd och ungarna haft studiedag och när vi kom in så hade sonen lagat supergod mat. Imorgon fortsätter vi och klipper äppleträd och drar dris. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Såga träd”

  1. Det är nåt med män och motorsågar alltså ;=) Härligt arbete det där, själv är jag lite mycket inneråtta vissa årstider men väl ute så är det järnet som gäller, bästa träningspasset att köra på med krattor och spadar och skottkärra. Hoppas ni får finare väder imorrn! kram Milla

  2. Ja, visst är det härligt att röja runt i trädgården och jobba med kroppen. Vår senaste stora insats var stensättning. Vi la marksten på ett stort område och gjorde lite murar. Önskar jag hade fruktträd att klippa. Vi har en rätt ny trädgård och har planerat att sätta fruktträd i år.

    Kram Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.