Payback time

 
Vi pratade om det häromdagen att det är skönt att barnen börjar bli större, vår tid med småbarn är över… vi har ju katten 🙂  och nu är det en annan fas i livet. Många vuxna par kan ju ha svårt med det när barnen börjar bli större, men jag och Kalle har gått igenom våra kriser sedan vi träffades och tycker om att umgås med varandra. 
 
Så idag tog vi en runda med lite mys och lunch och bara var tillsammans vi två. Det är dags för lite ”payback time”, den tiden kommer automatiskt och nu när mannen jobbar andra tider så kan vi göra lite roliga saker ibland. 
 
 
Passade vi på att fota lite bilder på Sharpmans nyheter, så snygga skor finns här och jacka här
 
 
 
Det är så bra med min man har gillar affärer och utflykter och är inte omöjlig att få med på saker. Så vi tog en sväng till Vadstena och gick på antikaffären där för att kolla fönster och dörrar till växthuset. 
 
 
 
 
Sedan stannande vi på Ladugård 206 för lunch. Supermysigt och jättegod mat.
 
 
 
Sedan tyckte mannen att vi skulle besöka Habblarps trädgårdar för där har han aldrig varit. Där kan man köpa blommor, titta på höns och fika. Sedan blev det en tur till djuraffären för inköp till kycklingarna som kommer nästa helg.
 
 
 
När jag kom hem tog jag en springrunda och nu är det lite jobb ikväll, men sedan ska jag skjutsa några tjejer på bio och nu kom jag på att hönsen är ute så det är bäst jag går ut och stänger luckan.
 
 
Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Payback time”

  1. Mysigt med utflykter bara så där. Och perfekt med en man som gillar att gå i affärer. Vi har också vuxna barn. Två har flyttat sen några år och dottern är i USA och pluggar. Hon kommer hem i maj och det verkar som att hon inte åker tillbaka. Det blir en spännande utmaning att få hem en vuxen dotter med nya egna vanor….;-) Självklart saknar vi henne nåt så grymt och är glada att få hem henne.

    Kul med kycklingar som tillökning i familjen!

    Kram Lena

  2. Härligt! Gissar att det är lättare hålla relationer vid liv när barnen blivit stora om man har gemensamma aktiviteter och intressen…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.