När värmen kom

 
För någon vecka sedan togs de här bilderna, värmen ska visst komma tillbaka hit, åtminstone för en dag.
 
 
Den här veckan när mannen är ledig har jag inga reportage bokade så vi passar på att göra lite varje dag av allt som vi ska hinna med framöver. Känns alltid skönt när man kan bocka av lite på listan. Förr när jag jobbade dubbelt så blev jag stressad av listor, nu när mitt liv är mer behagligt så tycker jag att listor är helt okej. Vi tar lite när tid finns, men känner ingen stress över allt som borde göras, det blir lite som det blir. Så varvar vi ”måsten” men det som vi tycker är kul.
 
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”När värmen kom”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.