Hus på landet

 
För några dagar sedan var det vårlikt och härligt ute med grön gräsmatta. Nu finns det lite snö igen, men lite bakslag vet man att det kommer varje år. 
 
 
 
Idag ska jag upp och se hur det står till med vår trädkoja, och om det behöver städas lite inför våren. Det är väldigt sällan några barn är där uppe nu när de blivit större, men min man fick ju bygga en pojkdröm så han är lycklig ändå 🙂
Ha en bra dag!
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Hus på landet”

  1. Jag kan använda den. Haha Jag tycker den är så otroligt söt er trädkoja, jag har aldrig haft det så det kanske är därför jag gillar er så mkt. Jag lekte ju "bara" på höloft och hade en egen bil att leka i. Bilen var en gamal kombi amazon som inte funkade men som stod på baksidan av stallet. Du kan tro att jag och amazonen har åkt land och rike runt. 😊 Fantasin är ljuvlig att ha!
    Kram

  2. Åh så fint ni bor! Ser helt fantastiskt ut. Och kojan sen! Vilken underbar koja. Skulle kunna tänka mig att bo i den faktiskt 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.