Att ha någon som väntar

 
Det där med att öppna dörren och komma hem efter vi varit borta en stund och så ropa på Findus som kommer skuttande det är en mysig känsla. Att det finns någon där hemma som väntar på oss och uppskattar när vi kommer hem. 
 
 
Trappen och hallen uppe målade vi om för ett tag sedan, det räckte inte med en gång och behöver göras en gång till men nu när Findus kommit får vi ta det senare när han är utekatt. Just nu hoppar han omkring överallt så det skulle inte funka. 
 
Nu har Lotta städat lite, ikväll får jag två av mina gamla arbetskamrater som kommer på fisksoppa. Min man är ju hemma så han har lovat lagat middag till oss. 
Ha det så bra!
Kram Lotta
 
Mer bilder från vår hall hittar du här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Att ha någon som väntar”

 1. Mysigt – hoppas ni får en härlig kväll!

  Jag måste säga att jag både gillar ditt IG-flöde och din blogg jätte mycket. Så mycket härlig inspiration och fina inlägg!

  KRAM

 2. Hej Lotta.
  Lite nyfiken vad ni använder för trappfärg? Vi målade vår trappa för några år sedan, men använde då olika färg på stegen och snickerierna runt om. Nu har stegen gulnat och vi måste göra om det. Eran trappa ser så vit och fin ut!!!!
  Tack för en härligt inspirerande blogg!

 3. Hej! Jag älskar din blogg och du har ett så himla fint hem och en härlig syn på livet. Du sprider verkligen positiv energi! Keep it up! En sak som hade gjort det lite lättare att kunna gå tillbaka och titta på alla dina fina inlägg är om du hade kategoriserat dina inlägg lite oftare 🙂 Du har ju tex en kategori för "Hall" men detta inlägg har du inom "Allmänt". Bara ett litet önskemål från min sida! 😀 Ha en fin torsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.