Poolen

 
Inatt sov jag som en stock och vaknade pigg och glad igen, kände mig lite som Bamse. Stark! När man går igenom sådana här saker som familj så stärker det en enormt mycket. På morgonen hjälptes vi åt att raka av Elin sista håret, nu är den processen över. Skönt. Vi lämnar den biten och går vidare och nu ska vi njuta varje dag som alla mår bra och ta oss igenom alla behandlingarna som kommer vara tuffa i minst ett år.
 
Elin är så tuff, hon vill redan till staden imorgon och leta fler turbaner osv att ha på huvudet. Hon bär den där säkerheten och självklarheten att älska sig själv oavsett hår. Hon har redan tagit sig igenom den processen att det föll av, jag duger som jag är, hon använder sin humor och säger hon ser ut som skallepär 🙂 vi skrattar åt skiten och istället fortsätter leva, älska livet varje dag och njuta av att få möjligheten att bara finnas som man är. Underbart! och jag ska banne mig njuta av mitt liv i sommar varje stund jag får leva och fortsätta att utveckla mina drömmar och fixa i mitt hem.
 
Pysslade lite vid poolen häromdagen för Elin ville ha en hörna att sitta och läsa. Det är SÅ slitet där nere, vi behöver byta golv osv men det blev fint så länge.
 
 
Kram Lotta
 
Mer bilder från altanen hittar du här  om du scrollar
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Poolen”

 1. Fina Lotta!
  Du är så klok och det är precis så viktigt att ta tillvara på glädjen som du skriver om. Sorgen tar sin plats när den behöver det men att inte ge den onödigt utrymme är det bästa sättet att överleva.
  Kram L

 2. Kör hårt fina ni här i Skåne ska vi inte klaga för att det har blivit rena hösten vad gör det inte ett dugg kämpa på ni klara det.
  Kramar från ett kallt Skåne

 3. Vilken stark tjej ni har! Att kunna vara så trygg i sig själv i ett så svårt läge. Vilken underbar läshörna du skapat åt henne. Det är bara som du säger att försöka skratta åt skiten, njuta av varje ögonblick och se det underbara i livet. Stora kramar åt er alla!

  Kram Linda

 4. Hoppas att ni får en underbar sommar med många fina dagar.
  Och fortsätt finna glädjen i alla "små" vardagliga händelser!
  Kram

 5. Er familj är en guldgruva med den finaste stenarna som inte går att köpa för pengar. En styrka som kan försätta berg. I bland får man singel i sandalerna det gäller att få ut den och sen gå vidare – önskar er en solig och härlig sommar. Kram

 6. Du är så klok och skriver så fint. Och sötaste Elin, så otroligt stark och duktig. Vilken tjej. Önskar er det bästa och Hoppas Elin får må så bra som möjligt. Kramar Inger

 7. Herregud din blogg är så fin och dina bilder är otroliga. Scrollar omkring här inne och det känns som att jag bläddrar i ett "hem ljuva hem" magasin <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.