Jag känner mig rik

 
 
Vilken helg så fin den blev. Trädgården full med ungar som fikat, tältat, badat. Vi har grillat, umgåtts med svärföräldrar, sonen har sålt bröd med en komips på lanthandelsdag och tjänat massor av pengar för att åka till Liseberg. Elin har träffat sin vänner och nu är balkongräcket på plats. Känner mig rik…..som sagt varje dag vi är hemma känns som bonus.
 
Imorgon åker jag och fotar reportage i Ljungskile och Elin får veta viktiga resultat på kommande behandlingar. Fem veckor har gått och inga biverkningar ännu som gjort att vi behöver bo på sjukhuset. Nu går vi in i en ny fas. Det går bra, mycket bättre än vi kunde ana. En dag i taget, varje dag vi får leva som vanligt är en extra bonus. 
 
 
Allt gott!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag känner mig rik”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.