Hemmahelg

 
Det blev en till hemmahelg, våran Philip fick göra mycket roligt. Vi kände att han behövde få vara med sina kompisar och ha kul. Det var barncancerfonden som bjöd han och en kompis på bio igår, så himla fint av dem att även syskon kan få stöd i det jobbiga. På avdelningen BOND i Linköping finns en syskonstödjare som hittar på roliga saker med bara cancerpatienternas syskon. Idag var han och pappan på fotbollsmatch, men vi tjejer var hemma hela dagen. 
 
 
 
 
Det blev ingen springrunda ikväll med x-fit gänget, min pappa kom hit med presenter och ville hälsa på barnen.
 
 
 
 
Ikväll ska jag umgås med min man så nu är det bäst jag slutar, vi har inte träffats så mycket i helgen.
 
Ha en skön kväll
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Hemmahelg”

 1. Åh så bra att det finns stöd från hjälporganisationer även för syskon. Alla runtom sjukdomen drabbas ju. Har inte en aning om allt ni kan tänkas gå igenom mer än att jag själv har barn. Önskar er styrka och stöd inför kommande vecka.

  Kram från Ulrika

 2. Kanske kan Ung Cancer fungera som ett stöd för din dotter. De har grupper för både drabbade och anhöriga. Jag är med som anhörig och de har varit ett stort stöd för mig. Stor kram till er 💜

 3. Vårt erbjudande om fin bok till dottern från Lava förlag/Vulkan står kvar, kanske denna är något att skingra tankarna med…?
  http://www.bokus.com/bok/9789187769177/en-kopp-kaffe-pa-nordpolen-ett-conditori-anno-1903/ eller http://www.bokus.com/bok/9789187769016/om-att-alska/?gclid=Cj0KEQjw-tSrBRCk8bzDiO__gbwBEiQAk-D31fJbRC4aQ6jvi_ZrJ-gxw0MkmSCpqsYj86Ym5M-ohBIaAh4M8P8HAQ Vi skickar någon av dem eller så får hon välja själv. Som krya på dig – present från Finaste mattan-gänget.

 4. Visst är det ändå fantastiskt hur mycket ändå glädje och lycka förstärks när vi lever med cancer? Det är en av de saker som ger kraft att våga bejaka glädjen och de små stunderna.
  All världens kramar till er
  L

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.