Göteborg och One Direction

 
 
Igår när Elin och jag satt och åt lunch så ringde de från sjukhuset för att berätta hur Elins blodvärden var. LAH besöker oss på måndagar för att ta prover så vi får veta varje vecka innan vi ska in på behandling. Jag kände hur tårarna kom och jag dansade lite, alla värden var bra!!! Blodet hon fick förra veckan hade gjort nytta och vi kan åka till Göteborg för att se One Direction. Tjohooo!
 
Jag är inte så orolig av mig, jag tycker man ska försöka leva livet medans man kan, så nu åker vi och sover på hotell och går på konsert. Vi bor precis bredvid Ullevi så är vi med på konserten så länge Elin orkar och så ser vi till att vi kommer dit så hon får sova på dagen. Det blir inga affärer osv, men vi är bara så glada över att få gå på konsert. Det var Elins andra önskan i sommar. Vi lever här och nu och för oss är det viktigt att livet kan fortsätta och vi får vara lika tokiga som vi brukar vara. Så hej Göteborg…nu kommer vi. Fuckcancer. 
 
Kram Lotta
 
Vår cancerresa kan du läsa mer om här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

29 reaktioner på ”Göteborg och One Direction”

 1. Å godmorgon ni fina brudar…
  Jag kan tänka mig att den dagen då Elin ska p konsert med sin dotter då hänger du på som värsta rockmormor….;)
  Heja heja er och med tårar i ögonen önskar jag er en alldeles underbar dag och kväll!
  Kraaaaaam

 2. Åh vad fantastiskt för er! Så glad att ni kommer iväg, följer er resa och hoppas och tror att allt blir toppen, men det tar sin tid. Fuck cancer!

 3. Du verkar verkligen vara en person med en avspänd inställning till livet. Beundrar din förmåga att fokusera på nuet, speciellt nu när din dotter är sjuk. Fortsätt med din possitiva blogg och inspirera oss andra som oroar sig i tid och otid, även när man kanske inte behöver.
  Men jag har en fråga, du berättade för ett tag sedan om en trallrengöring från Nitor tror jag det var. Hittar inte tillbaka i bloggen vad det var. Vad var det för behandling? hittar det inte på Nitors hemsida.

  1. Hej , Nitor finns texx. att köpa på Bauhaus m.m du hittar inlägget härhttp://mittlivpalandet.se/2015/june/fint-altangolv.html#comment

   Tack för snälla ord. Kram Lotta

 4. Så kul, välkomna till Västkusten! 🙂 Vi ska också dit, jag ska göra mina tjejer sällskap i köandet ett tag och sedan hämtar vi dem igen i kväll. Kompisar till dem har tältat utanför i natt, men riktigt så tokiga är inte mina tjejer 😉
  Hoppas på en toppenkonsert för alla!

 5. Underbart att ni kan åka o se detta, har en väninna som åker dit med sina döttrar. Det blir säkert en minnesvärd kväll!! Härligt att Elin kan vara med och så skönt att hennes värden är bra!! Ha en fin kväll…kram på er!!

 6. åhh vad goyy det ser ut!
  tycker din blogg är jätte bra 🙂
  du får gärna kika in på min blogg och kollar, har precis startat den och den kommer handla om mode, resor jag gör och bara allmänt om min vardag..

 7. Trebarnsmamma från Sävedalen strax utanför Göteborg.

  Hej!

  Har varit inne på din blogg då och då och njutit av finta foton. När jag gick in i går och läste vad som drabbat din fina dotter blev jag väldigt ledsen. Fuck cancer!

  Lika ledsen som jag blev igår, lika glad blir jag nu när jag läser om fina blodvärden och möjlighet att gå på kvällens konsert. Ha en fin afton och all lycka till!!!!

 8. Blir så glad att läsa att Elins blodvärden såg bra ut och att ni kom iväg på konserten!Vet att ni går igenom en tuff tid nu med mycket sorg men att ni väljer att fokusera på här och nu.Livet och glädjen över de små sakerna i vardagen. De varmaste kramarna till Elin och till er!

 9. Ah jag onskar att jag hade vetat innan att ni skulle dit for det var ju mina grabbar i McFly (fast dem turnerar som McBusted nu en stund) som var forband och jag hade garna velat kika pa vad jag hade kunnat ordna till din dotter… hmm. Jag filar vidare pa det. Vem har hon som favoritmedlem i 1D?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *