Fint altangolv

 
Nu är det sex veckor sedan vi i samarbete med Nitor behandlade vårt golv. Ser ni så fint det har blivit. Det har börjat gråna nu och vi är så nöjda att vi fick möjligheten till det. 
 
 
Jag hoppas kunna inspirera er som har fula trägolv att det finns hopp om att få dem fina. Nitor hittar ni tex. på Bauhaus och K-rauta m.m. HÄR hittar ni också förebilder. 
 
 
Idag ska jag iväg på eftermiddagen och få en egen stund. Jag ska fixa mina naglar och nu när man inte varit iväg själv på länge kommer det bli extra mysigt. Vi har mycket hjälp av våra föräldrar på olika sätt som vill vara här så jag tänker inte i denna resa med Elins diagnos ge mig dåligt samvete att jag unnar mig egen tid.  Om jag mår bra, mår andra bra också och kanske att jag letar upp en klänning också, det skulle jag behöva för imorgon ska vi gå till grannen och fira en student. Alla festligheter känns lite tufft nu, men blir det jobbigt så har vi nära hem.
 
Ha en skön dag!
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Fint altangolv”

 1. Så fint golvet blev. Skall nog försöka behandla mitt terassgolv också i sommar. Ta hand om er! Har gått igenom cancer hos mamma och svärmor, men det är inta alls samma sak som med barn.

 2. Så klart att du. och alla runt omkring, ta hand om dig! Ingen blir sjukare av att man mår bra! Man orkar också ge mer om man får ta sig tid till sig själv och det som får en att må bra.
  Ha en jätteskön dag, hoppas att du hittar en klänning och väljer ni att gå på festen så behöver ni ju inte stanna så länge, om ni inte orkar. Alla förstår.

  Golvet är jättefint! Hoppas att sommaren nu kommer så att ni kan vara där så mycket ni vill. Kram

 3. Självklart ska du unna dig egen tid. Hoppas du hittar en klänning också!

  Vilja fina trädgårdsstolar, precis vad jag letar efter! Vet du om det är nåt man kan få tag i fortfarande?
  ❤️

 4. Egentid är ännu viktigare i ett sånt här sammanhang, för att orka gå igenom allt det svåra och tunga.
  Har själv varit på väg att gå under då min dotter var sjuk, men när jag nådde botten, då vände det. Kom till insikt att om jag ska orka och stötta henne, då måste jag må bra och det gjorde jag genom att få göra det jag tycker är roligt och får energi av.
  Hoppas ni får njuta av en trevlig helg och må gott <3

 5. Hoppas att du kan njuta en liten stund på festen i morgon. Att den får bli en "fylla-på-stund" även om du inte orkar vara där så länge.

 6. Såklart ska du unna dig själv egentid! Man måste få ta hand om sig själv också, det gör du rätt i. Roligt att du hittade dig en klänning:)
  Kramar

 7. ÅHH vad vackert 🙂 SUCK den som ändå hade altan, jag får stå ut med helrenovering av väggen med plast att titta ut på ist haha

  Om du gillar rockiga prydnadskuddar så kika in till mig 🙂

  Önskar en solig helg 🙂

  LOVE Maria Inredning – it’s Swedish for decor

 8. Hej. Däcket ser jätte fint ut. Undrar hur det ser ut nu efter vintern? Har det stått emot grönt och annat skit?
  Har en ny altan sen ett år tillbaka som vi inte riktigt vet vad vi ska behandla den med.

  Mvh Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.