Fina Sprudla och café Flora

 
Igår när jag var ute och fotograferade reportage fick jag krama Linda på Sprudla igen. Å vad jag gillar henne. Hon är så varm, go och fin människa. Egentligen känner vi inte varandra så mycket men det lilla jag sett och träffat henne räcker. Ibland vet man direkt…. hon är en sådan person som jag tycker om.
 
 
Sedan är Sprudla en underbar butik i Ljungskile som man man inte vill missa. Så har du vägarna förbi , åk dit. jag vill ha allt där inne, sååå mycket snyggt!
 
 
Brevid Sprudla tog jag lunch och kaffe på cafe Flora lika mysigt där också. Jag satt där ensam och samla lite energi innan jag åkte hem. 
 
 
 
Idag är jag mest trött. Jag låter min kropp ha de där tråkiga dagarna när jag inte orkar. Jag samlar energi till nästa vecka. Då blir Elin inlagd ca en vecka och jag ska fota två reportage. Vi har ett eget litet semesterparadis här hemma på landet med pool osv. så det är skönt att bara vara hemma. 
 
Ha en bra dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Fina Sprudla och café Flora”

 1. Hej Lotta!
  Har aldrig kommenterat något i din fina blogg förut men nu kan jag inte hålla mig längre!
  Har följt dig i flera år och hur o varför jag hittade just till dig minns jag inte!
  Bloggen är underbar, jag blir glad när jag ser dina vackra bilder o får läsa om ditt liv! Ja inte det sista som hänt din dotter såklart , då gråter jag o känner så med er, och tänker att livet är så orättvist i land!
  Det är så "roligt " jag kommer från början från Linköping så jag känner igen mig på en del av dina bilder från min kära hemstad! Har inte besökt Linköping på nästan 4 år, då både min mamma o pappa dog för 4 o 5 år sedan så känner jag mig mest sorgsen när jag är där samtidigt som jag längtar efter att se stan igen! Konstigt o svårt att förklara den känslan! Flyttade till västkusten för ca 30 år sen , stortrivs med mitt liv här . Min man kommer från Ljungskile så därav har jag också hittat till denna fantastiska lilla butik Sprudla, älskar att gå där o titta på allt fint , oftast blir det alltid något handlat, det är liksom svårt att låta bli !
  Jag bor numera i Skärhamn på Tjörn, vet inte om du varit där men det är ett riktigt sommarparadis !
  Ja det var en liten hälsning från mig, som sagt kunde inte låta bli att skriva några rader, då både Östergötland o Ljungskile o Sprudla är gemensamt för oss😄!
  Varma styrkekramar från Ulla Dahlberg🌸

 2. Åh har fortfarande inte kommit dit, fast jag bor bara några mil bort och åker till kusten emellanåt. Nu måste det bli en utflykt snart. Förstår att det kommer dåliga dagar, och visst är det nog bra att tillåta sig själv att känna ibland..
  Kramar till dig!
  Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.