Det blir midsommar ändå..

 
 
Matta här, solstolar gamla ommålade, korg köpt i Rimforsa
 
Igår var det en heldag på sjukhuset, både dropp med cytostatika och fylla på med nytt blod. Idag startade vi dagen med att handla mat och det är viktigt för oss. Även Elin har blivit intresserad och följde med och handlade massor av godsaker. Av 9 stycken kortiontabletter blir man hungrig och lite svullen, men ändå har hon minskat i vikt för kroppen springer maraton av all påfrestning. Nästa vecka trappas de tabletterna ner och ersätts av andra.

 
Annars är allt bra, jag är bara glad av att finnas till, få vara hemma. Här är så rörigt och barnen bakar i köket till lanthandelsdag då de vill tjäna pengar och åka til Liseberg. Jag bryr mig inte om alla måsten, jag bara tar livet som det är och jag älskar det! gräset borde klippas, jag borde städa men hinner jag inte så skiter jag i det. Det blir midsommar och alla mår bra och ungarna är glada och bakar. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Det blir midsommar ändå..”

 1. STOR KRAM Lotta och till er alla! Ni är helt fantastiska hela familjen och jag hoppas ni får en härlig helg:) Här är det rörigt med, jag har inte varit på topp på hela våren pga det som hänt, men det är inget jämfört med det ni går igenom nu. Jag vet att ni kommer att klara det, ni är så starka tillsammans och du är en helt underbar tjej, det fick jag kvitto på på Krusenberg.

  Adela

 2. Hej Lotta,
  Jag har följt din blogg under en lång tid, har din kokbok och inspireras av dig. Jag blir både glad och förundras över din styrka då du delar med dig av ditt liv både i med och motgång. Jag vill också kunna nå lika långt som dig då det gäller värdering av vad som är viktigt i livet, att prioritera det framför annat som kanske för stunden känns viktigt. Du har en fin familj. Hoppas ni får en härlig midsommar! //Sofia

 3. Skickar er alla en stor midsommarkram och vet ju att ni får det fint!
  Jag skiter också i alla måsten just nu…man får det ibland..;)
  Katarina

 4. Hej!
  Tycker ni är fantastiska med sättet ni tar er an detta! En fråga, o du behöver såklart inte fråga, bara jag som aldrig står ut med att inte förstå. Att man måste ge nytt blod, är det för typ de röda blodkropparna sabbas av sjukdomen?
  Håller tummarna för er!

 5. Hej vilken härlig och bra inställning
  Du o din familj har bestämt er för att ta inför den här kampen. Jag läser och gråter men skrattar också, ni fixar det här hoppas vi, med alla goda tankar som sänds till er. Kram från en okänd läsare,

 6. Lotta-Du är min IDOL!!!
  Tänker på er och beundrar er alla!Tuffa saker ni måste gå igenom-men ni sprider så mycket Hopp och Glädje!Tack för det!!
  Bästa Midsommaren till er ever!!!
  Och Kramar från mig!

 7. JAAA!, LOTTA, NJUT AV DET NI HAR! MIDSOMMAR! OCH VARANDRA!GOD MAT OCH LITE MYS…KANSKE NI HAR SOL? DET HAR VI…INTE… LÅNGA STUNDER…MEN DET ÄR GOTT SÅ! BARA VI KAN NJUTA AV LEDIGA TIDEN TILLSAMMANS!
  HA EN FIN MIDSOMMAR!
  KARMAR I MASSOR! LENA

 8. Du har så rätt så, bra inställning! Trots allt jobbigt som ni går igenom har du sådan positiv inställning, det är beundransvärt.
  Önskar dig och familjen en lugn och skön midsommar med massor av god mat!
  Varma kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.