Beställa grus

 
Nu när plåtkanterna är färdiga så är nästa projekt att beställa grus. Ytan vid pallkragarna ska bli dubbelt så stor och så grus vid nya rabatten för en sittplats. Drömmarna och projekten fortsätter fast i lite långsammare takt. Livet fortsätter, en dag i taget utan att riktigt veta hur sommaren kommer bli. Men utan mål och drömmar stannar livet, så jag låter dem få ta plats och jag fortsätter i min egen takt. I den takt som får mig att fortsätta må bra och i den trädgård som ger mig massor av må bra stunder.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Beställa grus”

  1. Du verkar vara fantastisk, som orkar dela med dig av allt, både sorg och glädje. En underbar mamma för dina barn. Så fint du gör, både ute och inne. Bara vi kunde få lite mer värme, så man kan vara ute i trädgården utan attt frysa. Håller alla tummar för fina Elin, att hon inte blir dålig av sina behandlingar. Varma kramar Inger

  2. Ser ut som ett riktigt proffs! Själv har jag precis gett mig på att göra mitt allra första trädgårdsland, så jag hittade lite inspiration hos dig. Jag bor på landsbygden i Chile, så det är alltid lite speciellt att leta tips eftersom jag föredrar att läsa på svenska men så måsta man ju anpassa allt för det rådande klimatet här såklart. Det är tur att lust och inspiration fungerar lika bra oavsett var man är i världen, och det kanske ändå är det absolut viktigaste när det gäller att komma igång med odlandet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.