Västervik

 
 
Vi kom iväg igår, jag vågade först inte hoppas på det men tillslut var vi halvvägs till Västervik och då förstod jag att vi kommer ha en utflyktsdag, tillsammans. I vårt liv nu kan allt ändra sig på en timme.
 
 
Kavaj och jeans finns HÄR, blus gammal
 
 
Vi fick en heldag med utflykt och det var två månader sist. Då var vi på Gotland och Elin var så sjuk i benet och vi fick uppsöka akuten. Då visste vi inte att Elin hade cancer. 
 
 
 
Plånbok Michael Kors, smycken Louise Interiör och ring  p.a.u.s, mina glasögon/Ray Ban är köpta  i en butik i Linköping 
 
 
 
På vägen till Västervik stannade vi och åt, jag valde strömming. Det var gott! Åt en potatis också 🙂
 
 
 
Solen lös och vi gick omkring och tittade på staden och på båtarna. På vägen hem stannade vi och åt glass som vi fått av barncancerfonden. 
 
 
Idag har jag massor jag vill göra, så idag tänker jag ”antingen sitter man tryggt på sitt arsle och inget gör , eller så skapar man det liv man vill leva” . Det funkar inte alltid nu när Elin är sjuk, men jag tänker aldrig skylla min tid på att hennes sjukdom. Jag ser möjligheterna, så nu frukost sedan på Mary Kay sminkning och inköp av lite nya grejer. Sedan vet man aldrig vad livet bjuder på, men jag klarar det mesta. Jag har en plan , om vi får vara hemma. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Västervik”

  1. Hej, har just (av en slump) hittat till din jättefina blogg samt Instagram. Blir så berörd av att din dotter blivit sjuk. Jag är själv mamma till två lite yngre barn. Såg texten på Instagram om att ta ut lycka i förskott. Jag tänkte följa er och heja på er och försöka lära mig av att ni är så positiva. Tänker på er och hoppas ni hade en härlig dag i Västervik. Kram från Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.