Tävla med Jordan

 
Påminner om den fina tävlingen som Jordan har där man kan blandannat vinna en Mac Book värde 15000 kr och flera andra fina priser.
 
Jag valde att att mitt bidrag fick ett kort på mina älskade barn och döpte tandborsten till Livet #fuckcancer. Tandbortsen får symbolisera det vi går igenom just nu. När jag åker till sjukhuset kan jag se bilden på mina barn och minnas den Elin som hon faktiskt är fast hon fått låna ut sin kropp för sjukdomen cancer ett tag. Mac Booken skulle vara smidig att kunna ta med när jag jobbar från sjukhuset. 
 
 

 
 
Nu är jag nyfiken att se era bidrag, kommentera gärna vad ni valt för bild och hur ni tänkt. Ladda upp ditt bidrag HÄR 
 
Lycka till att tävla, i samarbete med Jordan
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Tävla med Jordan”

  1. Tack för tipset! fin borste!

    Mitt bidrag heter "Dalarborsten" och jag skapade ett enkelt, modernt kurbitsmönster som den kulla jag är. Skulle verkligen vilja köpa den borsten jag designade nu… ^^

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.