Tallrikar Mateus och nya underlägg

 
Jag tycker det är så roligt att duka fint, jag samlar på Mateus och har 6 tallrikar och kommer också behöva assietter och skålar m.m Det går inte så fort men det gör inget. Förr hade jag mer av allt, nu vill jag mest ha en stilren färg. De jag köpte förra året går inte in i nya diskmaskin, så det blev ett litet problem. 
 
 
Ask med fjäril här 
 
 
Nu har jag även bytt underläggen som vi tidigare haft från Ikea till lite rosa från Tullhuset. Glasen Essence från Ittala och är också något vi sparar på men bara har fyra glas. Som sagt det går inte så fort, men jag tycker det är en härlig känsla att få planera, spara och gå tänka ut vad man ska köpa nästa gång.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Tallrikar Mateus och nya underlägg”

 1. Jag håller med om det att det känns bra när samlandet går lite långsamt, själva väntan och planeradet är en del av det hela. Nuförtiden ska allt gå så fort och man ska ha allt genast men inte blir man lyckligare för det…

 2. Ett litet tips!
  Norr om Kungsbacka finns ett outlet köpcenter? Freeport.
  Där finns bla en Ittalia butik ,ibland har dom special priser som köp 4 bet för 3 osv?
  Där kan man köpa både första sortering o andra sortering.
  Följer Er på bloggen. Jag är ssk o har jobbat med cancerpatienter. Förstår vad ni går igenom just nu..
  Vilken dotter Ni har! Vad stark o modig hon är!
  Önskar Er all kraft o energi som behövs till Er som familj o Elins tillfrisknande

 3. Det är en så viktig känsla, att få längta efter något och inte få direkt. Önskar att många kunde lära sina barn det. Man går miste om mycket glädje genom att inte få se fram emot något. Det är så många numera som ordnar saker med en gång. Brukar ofta säga att julafton vore inte roligt varje dag…

 4. Åh då samlar vi på samma! Jag har olika färger och mönster från Mateus och blandar friskt, men saknar den senaste varianten med små bubblor 🙂 så något från den serien får det bli vid nästa tillfälle.
  Härligt när man kan sätta sin egen personliga prägel när det gäller servis, dukning osv.

  Kram Anette

 5. Hej,

  vilken serie på Mateus tallrikarna är det, är det Lace? Ser ut så. Samlar du på vita en beige? Jag tycker alla färger är så fina men vitt är mest stilrent. Kram

 6. Följer dej på bloggen och på instagram och blir så varm i hjärtat av ert förhållningssätt till det som drabbat er. Har en själv en son som gick igenom en tuff rehabilitering efter att ha krockat med sin bil och vet hur mycket det betyder med en positiv inställning.
  Härligt att att samla porslin, man förändras med tiden och vill ha lite nytt men har också ett bättre tålamod. Lite nyfiken på om du har röd el. vitvinsglaset i Ittala, har också en tanke på att börja samla på dessa, de är så stilrena och det gilla jag. Sköt om er!
  /Anette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *