Jordgubbar på gång

 
Han gillar odla mina Karl-Johan, vi skulle vilja ha mycket mer framöver när vi blir äldre och det ska det bli. Ytan vid pallkragarna ska utökas och växthuset som vi har börjat riva ska bli klart. 
 
 
Nu har vi inte tiden, men en en vacker dag så kommer den kanske igen.
 
 
 
Sommarkvällar när ljuset går mott rött och han får stå vattna sina plantor då känner han sig lycklig.
 
Idag ska jag iväg och fota ett jättefint ställe visar på instagram, det ska bli så kul och så ska jag in till min gullunge på sjukhuset. Min son roar sig på Liseberg idag så han får en rolig dag. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Jordgubbar på gång”

  1. Mina planteringar har inte alls blivit som jag hade tänkt mig…allt jag har fått och odlat har dött…hade dock hänt flera så jag får väl se det som ett tecken att det inte beror "bara" på mig 😊. Sommaren har ju aldrig kommit hit upp så det har nog varit för kallt för gurkorna och tomaterna. Men nästa sommar får jag testa på nytt och kanske montera gamla fönster över pallkragarna 😊 har ni målat era kragar med vanlig falu rödfärg eller är det någon specialfärg?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.