Jag vände känslan

 
 
Korgen hittar du HÄR
 
Inatt sov jag dåligt, jag drömde så otäckt så jag vaknade med huvudvärk och fick ta migräntabletter. Jag är van att sova väldigt bra, det är sällan som jag är vaken på nätterna.  När jag gick upp så visste jag att nu kan det antingen bli en tråkdag som jag sitter och tycker synd om mig själv över allt jobbigt och för att det regnar eller så gör jag något kreativt av dagen och rör på mig som mer är jag. Jag är tacksam att jag stod emot den där tråktanken och gick ut och klippte gräset och lade sten i ösregnet. Nu är stenen slut och jag kan inte göra mer förrän jag beställt nytt. Nu väntar jag att grannen ska komma och gräva så jag kan börja med min rabatt.
 
När jag kom in blev det spa, middag och lite städning. Jag kände mig glad och det blev en väldigt bra dag. Tänk så mycket man kan styra med tanken. Jag brukar säga att nästan allt sitter i huvudet, hur du tänker påverkar ditt liv. Vi har haft det ganska tufft efter högdosen och idag ville jag ge mig en bra dag och det blev det. Ibland kan jag inte vända tanken, då är Elin så dålig så man har svårt att koppla av, men idag gick det bra. Imorgon ska min man sätta upp staketet. 
 
Ha en fin kväll, nu är det filmkväll hos oss.
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Jag vände känslan”

  1. Blir så orolig när du inte "hör" av dej.Nu kan jag pusta ut när jag vet att ni har det så ok som det går. Trodde att det hänt Elin något, att hon plötsligt blivit sämre. Kram

  2. Tack Lotta för att du påminde mig om att tankarna styr och att man därför skall vara medveten om det och försöka tänka positivt. DEt blir som man tänker heter det visst!

    Ha en toppen dag!

    Kram, Anneli

  3. Jag förstår att det är mycket kämpa på för er nu!.Men jag tycker ni är så himla duktiga och en jättefin familj!. Jag önskar er all lycka!. >3<3<3 Carina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.