Hunnit så mycket

 
 
Jag är inte den som tar på mig offerkoftan och tycker synd om mig själv varje dag, inte ens nu när Elin är sjuk. Jag kan visst må skit vissa dagar som igår och gråta nästan varje dag men sedan vill jag hålla på och greja som vanligt. Då mår jag bäst, att sätta sig ner och tycka livet är skit är okej en timme eller två men sedan är jag klar med det. Så är det just nu i alla fall. Däremot behöver jag tid att få bara gå här hemma. 
 
 

 
 
Idag kunde vi bädda ner Elin på altan i solsängen med böcker, dator m.m och hon kunde sitta ute och mysa. Jag tror på det där med att vara ute, se naturen, känna dofterna, höra ljuden (tuppen som gal som en tok 🙂 Så glad att vi bor på landet och har allt detta utanför dörren. 
 
Jag har fått vara hemma med familjen, det har varit så skönt. En kompis till Elin kom och hälsade på och vi har burit upp all virke så mannen kan börja med staketet.
 
 
Själv har varit igång hela dagen. När jag håller på i trädgården osv och det är ca 20 grader då är livet toppen. Jag har fixat massor och imorgon ska vi till staden om det blir som vi hoppas på. 

 
Elin ville gå på bio med brosan och jag ska passa på att handla, behöver både jeans och lite annat. Ska bli kul att sätta lite sprätt på pengar och få köpa kläder 🙂
 
Imorse kom Elin ner och sovit ihop med lillebror i hans dubbelsäng för hans madrass är så skön, så idag har vi fixat en egen tempurmadrass till henne. Det är hon verkligen värd med sin onda kropp. 

 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Hunnit så mycket”

 1. Tror precis som du att man ska göra sånt man mår bra av i vanliga fall och tillåta sig att också må skit när man känner så. Vi är känslomänniskor och det är viktigt att låta känslorna få gensvar. Ni har en tuff resa framför er och jag önskar er all lycka på vägen.
  / Godnatt!

 2. Godmorgon
  Ville bara säga att ni verkar vara en härlig familj. Glädje och sorg så är nog livet……men ni tar hand om varandra. Läser din blogg nästan varje dag och känner stor ödmjukhet, kärlek och glädje trots allt ni går igenom. Önskar er en fortsatt härlig sommar./Ann-Louise

 3. Beundrar ert sätt att ta er igenom det svåra.
  Livet kan vara skört men ni tar tillvara på det,så fint.
  Och fina bilder som vanligt 🙂

  Kram från Ulrika

 4. Jag tror också på det där med att få vara ute i friska luften och att få använda alla sina sinnen är viktigt. Min pappa var sjuk i flera år och på sjukhuset sa de många gånger att han höll sig mycket friskare tack vare att han kunde vara ute alla dagar och få energi och vitaminer via ljus och sol. Sedan tror jag också att det var viktigt för hans psyke eftersom han var van att vara ute (bor på landet) och kunde fortsätta att följa naturens växlingar och kanske pyssla med något litet fastän han inte orkade så mycket. Ni har ju ordnat de så fint för Elin så där har hon det skönt och bra❤️ Pyssla du på med ditt Lotta när du känner för det, för sedan orkar du säkert bättre med allt det svåra. Alla behöver laddad batterierna med det de tycker om. Kram❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.