Fokus på glädje

 
Det finns så mycket tråkigt och jobbigt som många fokuserar på och låter sig påverkas av. Jag vill inte ge min hjärna dåliga tankar mer än vad den behöver, så jag väljer fokus på glädje och se det bra i det som finns. Jag har dåliga dagar också, men de är få tack och lov. 
 
 
Mina fina Glaskanna från Louise Interiör 
 
Om jag skulle fokusera på det dåliga i vårt liv just nu då skulle jag gå under och bli sittande och aldrig mer vilja göra något kul. 
 
 
 
Idag är jag glad för det varit sol, Elin har kunnat sova på altanen på solsängen, min man och min svärfar har börjat bygga altanräcke, jag har varit hemma och bara gått och plockat, vi handlat god mat, sonen har varit på grillkväll i byn med mormor, jag har fina vänner som hör av sig varje dag, vi har det bra Kalle och jag , våra föräldrar och svärföräldrar ställer upp och hälper oss 100 %, min man och son ska åka med segelbåten i helgen och få se havet.
 
 
Elin har varit vaken en stund och surfat på datorn, hon har ont i sina händer (ont på många fler ställen också för den delen) så hon kan inte hålla telefon m.m Hon har nästan sovit bort hela dagen, men det blev kvalitestid en timme med oss och lite godsaker. Vi drömde om vilka resor vi ska göra när hon är frisk.
 
 
 
Nu blir det grillat och ett glas rödvin. Ha en skön kväll, det är fredag…. för mig går alla dagar ihop men det gör inget för jag är ju hemma och finns för min familj. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Fokus på glädje”

 1. Hej!

  Jag läser din blogg med jämna mellanrum och blir så tagen varje gång jag läser dina inlägg. Både över ditt helt fantastiska hus och din dotters kämparglöd genom något som ingen familj borde behöva gå igenom. Jag önskar er all lycka och att ni hela familjen håller er starka och tar er igenom livet tillsammans.

 2. Jag blir så glad över att läsa dina vackra ord om allt fint ni trots allt har runt er. Skönt att ni har så många som stöttar er till 100 % Kramar till er <3

 3. Hej,vad vackert och fint du gör för din familj. Vilken kärlek,omtanke och omsorg. Betyder säkert oändligt mycket för dotterns tillfrisknande. Beundrar dig för att kunna se det positiva och höja blicken. Stor kram och allt det bästa till er alla 😘

 4. Vilka härliga bilder med så mycket fint och gott!
  Filten, den gråvita mönstrade, var kommer den ifrån?
  Drömma om resor är det bästa jag vet, just nu längtar jag efter att få resa till Bali igen.

  Kram Anette

 5. Underbart färgrika bilder.
  Hoppas Elin o du får en fin dag, lördag.
  Här i norr skiner solen tidigt om morgonen.
  Kram Titti i Umeå

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.