Det nalkas bröllop…

 
Imorgon är en stor dag för mig och min familj, min lillebror ska gifta sig. Han har haft samma tjej i alla tider och den här dagen har de planerat för i två år. 
 
 
Garden girls fina kläder hittar du HÄR , du har alltid 10 % med koden 00286503 i samarbete med Fyra årstider
 
 
Jag fick äran att smycka kyrkan med buketter, björkar och blommor. Jag har ingen kunskap om hur man gör, jag tycker bara det är roligt. 
 
 
 
 
Nu är allt färdigt och jag sitter och tömmer mina minnen, laddar batteri osv för jag ska också fota det vackra paret. Det var många år sedan jag fotograferade bröllop , men eftersom det är min bror så har jag tackat ja. 
 
Det ska bli härligt med lite fest i vårt liv. Jag har mått bra länge nu. Elin är fortfarande ganska pigg och kan vara med imorgon. Så glad för det, de har längtat efter det så länge. Vi tar en dag i taget och kan vi fixa bröllopet imorgon. Det ska bli så härligt att klä upp sig och hundra gäster är bjudna. Det blir ett rikigt kalas.
 
Kram Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Det nalkas bröllop…”

  1. Så vackra blommor och jag är alldeles säker på att kyrkan är vackert smyckad med dem! Jag kan tänka mig att vi – dina följeslagare får se vackra foton ifrån kyrkan och bröllopet. Det hoppas jag i a f!
    Lycka till med allt och kram till dig och din familj!
    Gunilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.