Det blir inte alltid som man tänkt sig..

 
 

Klänning MQ HÄR, men tror denna modell är slut på nätet

 
När vi vaknade idag hade vi tänkt åka till Ikea och köpa parasoll, äta lunch hos farmor och farfar , åka go cart och sedan ta ett bad i en sjö. Men så blev det inte. När man har ett barn i cancer får man vara beredd på det mesta. Så vi fick åka in till sjukhuset och ta prover. Elin har slutat med kortison nu och är mer infektionskänslig och äter tabletter som sänker vita blodkroppar. Det är kroppen i sig själv som skapar infektioner, inte lika vanligt att man blir smittad av andra. Så trodde man att hon skulle få fylla på med trombocyter och svullen i ena kinden. 
 
 
Så vi fick vänta några timmar, lillebror tyckte vi skulle avboka Gocart till en dag med sämre väder, pappan ringdes in för att vi skulle kunna dela på oss och sedan blev det glädjeskutt när det visades att Elins värden var inom det normala och vi fick åka hem. Nu är det snart 6 veckor sedan beskedet och vi har inte behövt ligga inne en enda dag extra, väldigt tacksam för det. Vi fick åka hem, tjohooo. Jag älskar personalen där inne, men det räcker med de dagar man måste vara där.
 
Så det blev lunch hos mina svärföräldrar och sedan for vi till sjö där Philip fick äta glass. Ja Elin med men hon var redan så mätt. Hela familjen. Guldstund. 
 
 
 
Så det blev en bra dag ändå och nu har min man semester, VAB i 5 veckor och det ska bli så skönt. Nu stökas det i köket och ska bli mat och jag ska ut och gå promenad med min vän Helena. Elin har väldigt ont i kroppen på kvällarna och måste lägga sig tidigt men vi försöker anpassa oss så alla ska må bra, ha roligt och fortfarande kunna leva ett bra liv under tiden cancerresan pågår. 
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Det blir inte alltid som man tänkt sig..”

  1. Fantastiska du. Du skriver så positivt trots allt som händer. Du ska veta att jag beundrar dig enormt för ditt sätt att vara och få allt att verka lätt trots allt som händer. Kramar Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.