Altan och pool

 
Nu är väskan packad för lite reportage i vackra Mollösund. Vi skulle egentligen åkt hela familjen från början men nu när Elin är sjuk vill hon hellre vara hemma så jag tar med min mamma och bonuspappa på en liten tripp. Ikväll blir det middag på restaurang eller picknick på bryggan beroende på vädret. Kvalitetstid med mina föräldrar istället. 
 
 
 
Idag kommer också virket som vi ska ha på vår altan. Vi har bestämt nu att det blir inget räcke i själva trappen, tror det blir lika bra utan och så har vi börjat spana på vilket spabad vi ska köpa och sätta där solsängarna är nu. Altanen måste också förstärkas osv. 
 
Nu har bara Elin en behandling på två veckor och det ska bli härligt. Hoppas hon piggar på sig så kan vi åka på små dagsutflykter framöver och så finns det en önskan om Gröna Lund. För min egen del så har jag inte så mycket önskemål, jag är bara nöjd om barnen mår bra och livet rullar på. Nu får jag se havet idag och det är guld för mig.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Altan och pool”

  1. Härligt med havet 🌞 sitter i båten på väg till bassholmen o läser din fantastiska blogg 🐝 du som gillar inredning om ni har tid över ta en tur till Kärrstegens gård i Ljungskile. Ha en go dag🌸

  2. Alltså den trappan är så brant, jag blir nervös bara jag ser den. Fast jag är ju lite klantig och klumpig ibland så det är väl därför. haha
    Låter härligt med picnic på bryggan, hoppas vädret tillåter det.
    Kram

  3. Finaste lilla Lotta. Jag blir så imponerad av dig. Du verkar så lugn och balanserad trots allt som händer. Ha nu en underbar helg med föräldrarna. Eller var det kanske bara en dag ? Hur som.. ha det bäst. Kramar Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.