Två saker för mycket

 
Ny och fin duk i underbaraste blått hittar du här 
 
Nu är Lotta trött, idag har vi varit 6 timmar på sjukhuset. Först tar de prover för att se om några olika blodsorter behöver fyllas på, hur värdena är. Elins värden är låga men vi kunde spara påfyllning av blod m.m tills imorgon för vi hade en tid med skolan idag. Så det blev ”bara” stick i benet med cytostatika. Tyvärr fungerar inte smärtlindringen heller, men vi har hjälp från smärtenheten. När hon har ont så känns det förjävligt, vi mår så dåligt då men vi får hjälp hela tiden. På avdelningen där vi är finns all hjälp, en rullstol är på gång också. Idag kom en av Elins favoritsköterskor in med en tidningsprenumeration som Min stora dag sponsrat med och gratis glassbiljetter. De är så gulliga.
 
Efter det var det raka vägen till att träffa all personal för möte om Elins framtid och skola. Det har som sagt varit tufft alla år med minnet för henne och gått om ett år, men nu tror jag skolan förstår att det är skarpt läge. Det känns bra och Elin klarade av att vara med och berätta. När de läste upp allt från sjukhuset så trillade tårana på mig och Elin, så overkligt mycket biverkningar och behandlingar. Elin kommer få hemundervisning fram till jul till att börja med och hjälp på sjukhuset. Jag är ju också utbildad lärare med behörighet i de flesta ämnen utom engelska år 1-6. Hon vill inte till skolan.  Vi ska hitta en form som kommer passa oss båda. Hon har fått en mentor som hon tycker om och har kunskap om den problematik som finns. Jag tycker det känns bra. Det som varit och som varit problem innan utreds för sig och det vill jag inte gå in på här nu. Sedan blev det fotbollsträning för Philip. Allt ska hinnas med och vi fixade det bra idag också. 
 
Vi har också haft en värdering på vårt hus som var sådär positiv som vi hoppades på, vårt hus är värt riktigt mycket fast det ligger i skogen 🙂 våra renoveringar har varit bra och höjt värdet. Väldigt glada för det, kan nu gå med den till banken och få bättre villkor.
 
Så mycket positivt idag ändå.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Två saker för mycket”

 1. Förlåt att jag frågar så framfusigt men varför blir inte Elin sjukskriven från skolan så hon slipper den belastningen nu? Kan man inte göra så? Vore det inte skönare för henne att slippa prestationspress ovanpå allt annat?
  Önskar er allt gott.
  Kram Anna

 2. Heeej vännen!
  Men åååå vad härligt med något som går åt rätt håll nu.
  Varje sten som släpper lättar ju något på bördan.
  Jag tycker det låter som en utmärkt idé och jag antar att det är främst kärnämnena som hon ska läsa. På Kajsas gymnasium blockläser de de flesta ämnen och det funkar ju hur bra som helst. Mycket bättre att beta av ett i taget ju.

  Förstår att du är trött vännen…kanske blir du extra trött nu då du kan börja slappna av från stressen över skolan.
  Vi hejar på er här hemma och vi vet ju redan att Elin är en stor vinnare.

  Den fina duken har jag med…har inte använt den så mycket än…
  Kram fina vännen och hoppas morgondagen blir en bra dag!
  Kraaaam Katarina

 3. Hej Jag har följt allt med Elin och det är verkligen inte lätt att få ett besked när det gäller sina barn. Man gör ju allt för att skydda dom, men allt kan man inte styra över. Jag tycker du gör rätt allt du skriver om, du finns där hela tiden men man måste också hämta energi för att orka att vara mamma i allt det här. Ni finns i mina tankar och fortsätt att vara du.

  Massa kramar till er

  Mvh Susanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.