Tacksamhet

 
 
Idag vaknade jag av att min minsta åkte till skolan, sådär pirrig som man ska vara och kunde knappt äta frukost. Stort att börja högstadiet, samma skola som jag gick i. I eftermiddag ska jag hämta honom och vi ska ha en egen stund han och jag och göra något kul. 
 
Elin och pappa i huset åkte till sjukhuset för behandling, så härligt att se dem också. Imorgon byter vi. Elin var pigg och på bra humör och kan gå igen och det känns hoppfullt och härligt. Det är en kamp att orka detta, men många dagar är också väldigt bra dagar, bättre än mångas andras för vi stannar upp och njuter av det lilla som inte alla ni ser och som var svårt för oss också innan detta. Jag och Kalle blir också väldigt starka tillsammans, vår roll som föräldrar stärks och även som par. Relationen med våra barn fördjupas.
 
Själv har jag jobbat, slängt in tvätt, fyllt diskmaskin, druckit kaffe hos hönsen, vattnat, myst med katten och nu ska jag ta på mig och gå ut och greja i trädgården och sedan träna. Det här blir en härlig dag och den behöver jag.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Tacksamhet”

 1. Jag tycker det är oerhört starkt att ni klarar av att fokusera på det positiva trots att ni går igenom detta skitet. Sträck på er och var stolta över hur starka ni är!
  Kram & kärlek

 2. Vad skönt att man kan få stunder att må bra och njuta av också. Vilket liv ni lever, man kan inte föreställa sig det. Hårt och mjukt.Toppar och dalar och sen har man inget val att hoppa av tåget utan måste hänga med, så starkt.
  Kram från Ulrika

 3. Hej! Efter att ha halkat in på din blogg av en slump så tänkte jag idag bidra med en kommentar! Vad härligt att du/ ni fått en fin start på veckan! Din blogg berör och jag blir än mer tacksam för livet och min familj när jag läser! Kan både förstå er men ändå inte då jag också levt nära sjukdom men alla har sin historia. Tack för att du delar med dig av din- det stärker många! Varma tankar till dig!

 4. Njut av din dag starka du så som ni kämpar på helt otroligt vad ni är duktiga när Ert liv går upp och ner.
  Tänker på Er och följder dig varje dag.
  Bamsekram från Mig till Dig.

 5. Tack för din blogg och att vi får ta del av ditt liv, både i sorg och glädje. Din blogg är inspirerande och ger hopp och jag tänker på dig och önskar dig allt gott och fortsatt styrka under denna tid.

 6. Tack för att du delar med dig av ditt liv och vad som händer. Många fler skulle kanske stanna upp leva och njuta. Tänker på er och följer dig framför allt på Instagram . Kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.