Tack snälla

 
 2 år gammal bild på mig 🙂
 
Tack snälla cancer för att du får mig att inse skillnaden på att kunna gå och inte gå, att kunna äta och inte äta. Att kunna duscha, borsta tänderna och klä på sig själv och när man tycker det är jobbigt så orkar man så mycket mer än vad man tror. 
 
Tack snälla för att du får mig inse att det är underbart att slippa värk så bara för en timma. Att slippa sova bort dagarna och att kunna få drömma sig bort bara för en minut.
 
Tack snälla för att få får mig att inse att börja jobba efter semestern, gå till jobbet en måndag osv är en gåva. Att få möjlighet att kunna försörja sig själv och kunna få välja vad man vill jobba med i livet.
 
Tack snälla du för att du får mig att inse att livet är inget som man ta för givet
 
Tack snälla för du får mig att inse att vänner är dem som verkligen visar sig i det svåra, familjen som håller ihop som berget, att kärleken  blir så mycket starkare.
 
Tack snälla att du får mig att inse att ting är bara ting. Det är upplevelser som är livet om det bara är så lite som att ta rullstolen runt på sjukhuset för att man kan lämna rummet.
 
Tack snälla cancer för att du lär mig att se livet, att vara rädd om det och alla de små detaljerna som man så lätt tar för givet. Du gör mig till en bättre och finare människa. Utan dig kanske jag aldrig fått den lärdomen, jag lovar jag ska bära med mig det livet ut. Tack….
 
Kram Lotta
 
Vår cancerresa kan du läsa mer om här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Tack snälla”

 1. Så sant det du skriver! Man lär sig mycket om vad som är viktigt i livet när man går igenom svårigheter.Många får sig nog en nyttig tankeställare av det du skriver också, så lätt att glömma vad som är viktigt här i livet! Vi känner inte varandra men jag har läst din blogg och IG i många år, jag känner så med er, kramar till er alla <3

 2. Så sant! Man lär sig något viktigt i allt det svåra! Tack för att du delar med dig. Lider så med Elin, trots att jag inte känner henne. Må ni få hjälp att hitta små glädjeämnen som gör att hon orkar kämpa vidare.

 3. -ja du lotta, tänk vad detta liv har att erbjuda av både ondo och godo.

  När jag läste din text idag så tänkte jag genast på en liten filmsnutt som stefan sauk har spelat in för många år sedan "herr canser" tror jag att den heter, jag kommer ihåg att jag blev så betagen av vad han hade skrivit men även lite förnärmad av hans fräckhet att tala på det sättet om en hemsk sjukdom…idag förstår jag vad han menade.. jag har en nära vän nu igen som snart kommer att lämna oss efter två års kamp och att ha fått se hans lidande (och hans familjs) på så nära håll har försatt mig och min familj in i en tacksamhet som vi kommer bära med oss resten av våra liv.

  Tacksamhet är hjärtats minne/

  kram Mia

 4. Jag blir så tagen av dina inlägg… Kan inte föreställa mig hur det skulle kännas att vara i din situation. Jag imponeras över ditt livsbejakande förhållningssätt, upplever det så sunt och klokt resonerat. För det krävs en grundtrygghet som jag förstår du fått till dig i livet. Jag håller alla tummar för att Elin får må så bra hon kan till dess hon blir helt frisk <3

  Styrkekramar aka

 5. Skickar en stor kram igen vännen.
  Tänker så på er!
  Jag fick inte bli blodgivare….för dåligt blodvärde.
  Men Kajsa fick…nu väntar vi bara på de sista provsvaren..det känns fint att min dotter kommer ge något som din dotter behöver <3
  Fortsätt streta framåt nu gumman. Små steg du vet… ett steg närmre frisk.
  Kraaaaam Katarina

 6. Så klok du är… Så klok du orkar vara. Tror ingen som inte upplever/ upplevt det du gör nu, förstår vad du/ni går igenom. Din lärdom är fantastisk, borde vara en lärdom för oss alla, men vi förstår inte😔 TACK för allt du delar med dig💕, tack för att du orkar dela med dig. Önskar er ett lyckligt slut på färden💖

 7. Du är fantastisk!! Ni är fantastiska!! Jag har läst om MediYoga som ska vara bra för terapeutisk lindring vid cancer. Kan vara värt att prova <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *