Så mycket,mycket bättre

 
Nu kommer de snart hem Kalle och Elin efter högdos nr 3 av 8 och Elin mår mycket, mycket bättre. Jag är så himla lycklig när hon ringer hem och inte har ont, låter glad, haft skola, kan gå igen och orkar vara uppe. Så idag dansar jag lite extra här hemma, städar, fixar och nu ska jag ut i trädgården. Varje liten grej mot friskare liv är så oerhört glädjefyllt, varje dag utan smärta och ont så blir man lycklig. 
 
 
Här hemma får saker ta tid nu, jag har inga måsten mer än att ta hand om min familj. Det är ingen stress med någonting. Har ingenting bokat speciellt och det är skönt. Om det fortsätter att vara bra med Elin så har jag tänkt planera in några reportage igen.
 
Nu ska jag fånga dagen, underbart väder ute också!!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Så mycket,mycket bättre”

  1. Jag är så glad över att jag hittat in på din blogg, du är så duktig! ..och stark! En fantastisk person och inte minst mamma till dina barn :).

    Vad heter de vita blommorna du har på byrån? Skulle gärna unna mig ett par kvistar här hemma på torpet också 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *