Jag vill mest bara vara hemma

 
Idag har jag tänkt att åka till staden och köpa lite nya krukväxter, jag tycker växter och blommor gör så mycket för att trivas. Jag kommer inte iväg så mycket nu och ju mer jag är hemma desto mer vill jag vara hemma. Elin har väldigt ont i kroppen så jag vill bara vara hemma. Nästa vecka börjar Kalle jobba igen, fast han kommer ha mycket VAB också och så har han sparat 3 veckor semster att ta ut framöver. Vi vet inte så mycket om framtiden , det jag vet är att Elin och jag ska vara tillsammans om dagarna. Jag tror inte det kommer bli så mycket skola för henne, just nu klarar hon bara gå runt i huset och knappt det. Jag ska finnas här för henne och ge henne de bästa förutsättningarna varje dag. 
 
Tipsar också om att BOOZT har sin slutrea Här med många fina fynd.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Jag vill mest bara vara hemma”

    1. Jag gråter varje dag, så det känns bättre om man får möjlighet att vara glad. Att vara ledsen behöver man inte oroa sig över. När sitt barn har smärta så hon inte kan gå så är man inte glad precis . Kram

  1. Det är som deja vu att läsa om Elin. Det var en oerhörd tung period när jag fick min cytostatiska-behandling som 17-åring. "Kort" men intensiv. Jag skriver "kort" eftersom det kändes som en evighet när jag var mitt upp i det, men de där månaderna var ju ändå bara en begränsad tid och när jag ser tillbaka på tiden så var det som ett ögonblick. Ett töcken av illamående, smärta, morfin – men också hopp och kärlek. Kämpa på, snart så kommer den här tiden att verka som ett ögonblick för er också! <3

  2. Snubbla in här och måste bara få säga att så fint du skriver, fotar och beskriver er vardag och festtillfällen. Tårarna trillar och näsan snörvlar men kan inte sluta läsa. Vilken glädje ni har i all sorg över sjukdomen. Vilken smärta du måste känna när hon har så ont. Min tös är 17år och jag förstår hur hemskt det skulle vara om hon blev drabbad. Men som du skriver ni ska igenom det och om 1 år är det bättre. Jag önskar er massa styrka och hoppas Elin snart mår bättre. Kramar ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *