Inför spabadet

 
 
Om några veckor kommer spabadet, så nu lägger vi lite energi på att få iordning på hörnet av huset. Det fattas läkt och målning, sedan ska det förstärkas för spabadet från Viskan som ska stå uppe på altanen. Stolparna ska få lock och vi ska ha staket i trappen som vi inte tänkt från början osv. Det är toppenjobb för oss att hålla på med nu när vi inte kan åka så mycket. Barnen längtar efter att kunna sitta där och bada och vattnet alltid är varmt.
 
Vi valde ett i cederträd, det är snyggt tycker vi. Det ska köpas in en bänk också, några krokar och så lampor på väggen. Ett kul litet projekt som kommer vara klart om en månad.
 
Kram Lotta
 
Mer bilder från altanen hittar du här  om du scrollar 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Inför spabadet”

  1. Åh vad fint ni har det! Och så mycket energi ni verkar ha trots allt. Tänker på er och läser varje dag. Konstigt eg att skriva kram till någon man inte känner men jag vill ni ska veta att du imponerar med din positiva energi och jag försöker lära mig. Tänker på Elin och hoppas det lättar lite snart. Kram!

  2. Vi fick hem vårat spabad från Viskan för ca 4 veckor sen. Vi är supernöjda!!👌🏻😊Det fick bli våran "semester" i år…när sonen inte mår så bra under sin cellgiftsbehandling😞men då myser vi här hemma istället😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.