I cancer så behöver man mest bara kärlek, kramar, gemenskap och det finns inte affären.

 
Jag har så många bilder på min dator som jag aldrig visat er, så jag gräver lite i arkivet. En gång i tiden så var mitt skafferi så här fint, det är det inte nu 🙂 men det ger lite inspiration till er tänker jag. Det här skafferiet har vi på övervåningen, för vårt hus har haft två lägenheter för många år sedan. 
 
Det bodde en lärare här uppe och en lärare där nere. Det var innan vi flyttade hit.
 
 
Vi har också ett skafferi där nere men det är inte lika fint och jag har återvinningen där och en massa skit. Man borde rensa ut lite mer. Jag tycker om när det är rent och vackert för ögat men det är ju bara en vecka så är man där igen i vardagen.
 
 
Jag funderar ofta på det just nu med det vackra saker. När Elin är sjuk så längtar man inte lika mycket efter materiella saker. Jag försöker att hålla kvar det där vackra och fina här hemma,  med ljus och blommor på bordet, fina saker som jag mår bra av för jag vet att det är jag. Men man tappar vissa dagar det när livet är lite kaos vilket är helt självklart. När jag åker till affären har jag ofta tänkt ut en lista på saker jag behöver och  och sedan handlar jag det och inget mer. För när jag står och tittar på allt så tänker jag bara …jag behöver ingenting av det där egentligen. I cancer så behöver man mest bara kärlek, kramar, gemenskap osv och det finns inte affären.
 
Ärligt så har jag aldrig sparat så mycket pengar som nu. Jag har tjänar mindre, men jag sparar mer för jag kommer inte på vad jag behöver. Bra erfarenhet för mig och vi är ju mest bara hemma. Vi gör investeringar här hemma på huset som kostar, men de där små sakerna man längtade och sparade till känns inte lika viktiga. 
 
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”I cancer så behöver man mest bara kärlek, kramar, gemenskap och det finns inte affären.”

  1. Det materiella får inte samma värde när man har någon sjuk i familjen. Vad som är viktigt då är då inte att köpa nya prylar utan att få vara tillsammans. Det har vi blivit påminda om gång efter annan i vår familj. Själv har jag varit sjuk och inte kunnat jobba heltid på 15 år och jag kommer aldrig kunna göra det heller. Sedan har våra nära och kära varit svårt sjuka och vid hembesök el. sjukbesök har alltid mina kramar och samtal betytt mest. Att få höra det när man kommer in i rummet "Nu kommer A och då får man alltid en kram" känns så bra. Närhet och att prata och lyssna är gratis och kan inte köpas för pengar. Som du skriver, man har inget behov att köpa när det viktiga redan finns hemma. Det kommer er dotter värdesätta när hon själv orkar med vardagen och kan se tillbaka på denna tid vad som betydde mest under denna resa.

  2. Håller med dig såå. Jag tycker allt mer lr mindre är meningslöst och onödigt nu när min pappa är sjuk. Varför ska vi ha de bra när han ligger på sjukhuset osv. Kram till er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *