En egen dag och så tid med sonen

 
Kläder här, jacka här 
 
Igår passade jag verkligen på att ha det bra. När jag är hemma och de andra är på sjukhuset kan jag koppla och av och njuta av det som är hemma. Jag tror det är en fördel om man kan det. Istället för att lägga energi på alla tankar hur det går osv så ägnar man istället det till att rå om sig själv. Min man har kontroll på allt, det är mer jag som är yrpanna så det finns inget att oroa sig för. Efter jag sprungit igår så hopp in i duschen och fixa sig lite för att hämta Philip vid skolan.
 
 
Skor från Usa, smycken här 
 
 
Vi åkte till Linköping för fika i Gamla Linköping och så lite minigolf, gissa vem som vann :)) Sedan inköp av lite kläder och skolgrejer.
 
 
Du här och porslin här 
 
Innan vi åkte hem fick han önska sig vilken mat han ville och han älskar ju både äta och laga mat så skaldjur ville han ha. Havskräftor och hummer. Hummer hittade vi inte så det blev krabba och vi är de två i familjen som är galna i skaldjur mest så det passade bra. Det var ju hans dag så då blev det som han ville 🙂 På kvällen kom mormor en stund och jag var ute och gick, så igår hann jag massor av saker.
 
 
Nu har jag packat för sjukhuset, längtar efter min fina dotter. Hon ska ha lite skola idag om det funkar, lite besök och sedan kommer jag. Hon är så duktig som kämpar på. Idag byter vi så får mannen hem och ha det bra ett tag. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”En egen dag och så tid med sonen”

  1. Vilka kämpar ni är hela familjen! Det drabbar ju allihopa när en familjemedlem får cancer. Men ni verkar försöka leva som vanligt och det är säkert skönt för er dotter Elin. Styrkekramar till er alla fyra och en extra till Elin.Kram//Rita

  2. Åh vad mysigt det ser ut. Och vad kul att han gillar skaldjur! Hoppas att det har gått bra på sjukhuset idag. Kanske är framfusigt, men hur ser er dag ut där? Vi känner ju inte varann men jag tänker mycket på er och tittar in ofta. Kram från mig.

  3. Så fin han är sonen! De här stunderna med barnen är guld värda – eller förresten de är ovärderliga så tänker jag när jag följer din blogg. Tack för att du delar med dig <3 Vi åt kräftor i går och mina tonåringar var lite tveksamma. Färdigskalade på burk går bra men tydligen var det skillnad med skalet på 🙂 Vilken kämpe hon är Elin och ni andra med! TUSEN KRAMAR till ER ALLA <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.