Carola och blåbärsplockning

 
 

Så himla roligt att vi kom iväg på Carola, det var en födelsedagspresent till mig som vi planerat länge. Vi bodde på Slottsvillan i Husqvarna och var på stadshotellet och käkade middag.
 
 
Idag tog vi vägen förbi Gränna och stannade i Uppgränna där de har blåbärsplockning. En timme i buskarna i solskenet med sin bästa vän. Så underbart! 
 

  
Den här helgen har jag gett många nya tankar på hur jag tänker på ett annat sätt, jag ska berätta mer om dem framöver. Jag lär mig så mycket om livet när Elin är sjuk, bra saker som gör att jag växer som människa. 
 

 
Men nu ska jag ut och titta hur det går för Kalle som gjuter under altanen för spabadet, ska ta och fortsätta såga ner träd borta vid hönshuset.
 
Kram Lotta
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Carola och blåbärsplockning”

 1. hej !! Har inte varit här inne på flera,flera månader , då jag haft ett väldigt krävande jobb och har nu läst lite om vad som hänt er och jag vill bara skicka en stor,stor styrke-kram till er alla, vilken jäkla jobbig resa ni varit med om <3
  Gläds av att höra att allt stabiliserats och önskar er all lycka till i framtiden. Ingenting man inte själv varit med om går att förstå fullt ut, men när min son fick epilepsi som femton-åring,(ett år efter att min mamma gick bort hastigt och i förtid )ung. för två år sedan, så ställdes mycket på sin spets för oss också,han mår bra,både fysiskt och psykiskt, går på medicinering sen två år tillbaka och kommer att fortsätta,hur länge vet vi inte.
  Man får andra värderingar i livet när saker förändras som du så fint och ödmjukt skriver och prioriterar annorlunda. Så, en stor,stor kram till er alla ,
  från Monica i Rom

 2. Vad mysigt ni haft! Och wow vad blåbär! Jag har 3 blåbärsbuskar som planterades för 2 år sen, lite bär blir det allt men ser fram emot när buskarna vuxit till sig mer. De där på bilden ser enorma ut!
  Är så glad för er skull att Elins cancer är väck, visst blir det en kämpartid framåt men läget blir ju så oändligt mycket bättre! Det är spännande att utvecklas som människa – men förstås vill man ju slippa göra det genom sådana erfarenheter som svår sjukdom. kram! ~*~Milla

 3. Oj vilket skönt besked ni fått. Förstår att det ännu är en tuff tid som väntar men att få veta att behandlingen har haft effekt måste kännas fantastiskt! Stor kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *