Planteringsbord

 
Fortsätter att visa en gammal bild som vi fotograferade hos Inredningsfrun för några år sedan. Den kanske kan ge lite inspiration nu till våren på ett enkelt planteringsbord.
 
Ikväll är första gången på flera dagar som jag orkar stå på benen igen, gud himmel så skönt det är att inte ha 39 graders feber. Jag ska fortsätta ta det lungt och ingen träning på söndag för nu vill jag bli frisk.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Planteringsbord”

 1. Var alldeles för länge sen jag tittade in här nu och lämnade ett avtryck, har haft så mycket att göra. Findus är underbar, så otroligt söt!
  Hoppas du kryar på dig snart!
  Kram från Skottland!

 2. Nej, du! Lyssna på din kropp! Vet nån som låg i 40 graders feber innan påsk. Nu fick han en släng igen igår! Utslagen! Så ta det väldigt lugnt, Lotta! Var rädd om dej!
  kram Lena

 3. Så underbart planteringsbord, nu blev jag superladdad att gå ut och fixa ett själv! Men först, kratta rent i rabatterna och se om det kommer nå blommor i år!

  Krya på dig!

 4. Jättevackert planteringsbord! Fick inspiration att ta tag i och bygga ett eget. Skall bara ta och städa ur mitt växthus först 🙂
  Hoppas att du nu kryat på dig och får hålla dig frisk!

  Önskar dig en jättefin dag!
  Kram Ann-Louise

  ps. Du har inga föreläsningar på G uppåt landet, Örebro/ Värmland?

 5. Oh ja den bilden gav inspiration! Jag som har en gammal dörr står som jag inte kan bestämma mig för vad jag ska göra med! Och dessutom behöver jag verkligen ett planteringsbord!
  Tack för tipset!
  Hittade hit via bara anna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.