Kyckling på gång och fortsatt sjuk

 
 
Här händer det inte så mycket, jag ligger nerbäddad. Försöker att ta det ännu lugnare idag än igår , då jag var tvungen att åka på några ärenden. Idag är det sängläge, men det går sakta framåt. 
 
Igår satt jag mot en husvägg medan sonen grillade hamburgare, hönorna var på rymmen och hälsade på katten och Findus fick vara ute en kort stund och leka. Mina barn har hjälpt mig mycket på lovet tack och lov när man inget orkar. 

 
Jag hoppas bli frisk till helgen så vi hinner göra en rolig sak på påsklovet. Nu är barnen friska i alla fall och kan hitta på något, så sonen är borta idag och bygger en koja med en kompis. 
 
 
Sedan har jag något spännande att berätta, jag skulle ut och slänga äggen under hönan Elsa som ruvat så länge. Så jag tar ner henne och vad jag ser jag…en spricka i ett ägg. Så håll tummarna så kanske vi får en kyckling idag.
 
 P.s det var ingen kyckling, de var tomt så nu har en ny höna fått börja ruva.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Kyckling på gång och fortsatt sjuk”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.