Kryddor

 
Jag planterade kryddorna jag fick av Katarina i en tine k korg och har satt i uterummet. Så bra att kunna hämta lite färska kryddor när man lagar mat. Korgen har jag ställt på en bricka ifall lite vatten rinner igenom och först fyllt den med en jutesäck innan jorden. 
 
 
Idag har varit och tittat på sonen som spelar fotboll och så varit ute en stund och krattat lite pinnar. Imorgon fortsätter vi med att göra inköp och bli klara med huset. Eftersom min man reser så mycket i jobbet just nu så satsar vi på att jobba på huset istället veckorna han är ledig istället för att lägga pengar på resor men jag längtar efter att boka något till hösten eller sommaren. Mina barn vill hellre att vi ska skaffa badtunna, men jag älskar att ut och åka lite mellan renoveringar. Ja vi får se, skönt att hinna lite här hemma också, även om jag tycker att resa tillsammans är så underbart. Nu ska vår lilla katt bli lite större också så han klarar sig lite mer.  
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Kryddor”

 1. Hej sötis..
  Så fint det blev…
  Jag har ju inte pratat klart än…
  vet du!! Haha…jag tror jag har rensat ogräs och grävt konstant sen jag kom hem från dig….undrar vad det beror på…;)
  Kram Katarina

 2. Det är alltid härligt med kryddor. Jag har lite både inne och ute. Trevligt att sätta dem tillsammans som du gjort, snyggt också.
  Idag är det en underbart solig dag här i Wales, dags att fortsätta trädgårdsarbetet!
  Ha det bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.