Fynda till sommaren

 

Jag fick i uppdrag av Tradera att plocka ut några fynd som skulle passa nu till sommaren och då tittade jag inom trädgård och heminredning för det är vad som lockar mig just denna period. Tex. skulle dessa solsängar passa fint vid min pool. De var verkligen superfina!
 

 
Så skulle jag hemskt gärna vilja ha ett fint parasoll till vår altan utanför badrummet, ett sådant där stort vitt. Sedan finns det massor av saker som privatpersoner säljer som tex. dessa Lexingtonkuddar och kolla in denna gungstolen, så fin!
 
Att sälja på Tradera är smidigt, det är bara lära sig lite om frakt så kan man skicka och visst är det skönt att bli av med saker och istället skaffa sig grejer som man gillar, som tex detta planteringsbord. 
 
 
I samarbete med Tradera
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.