Det blev påsklunch

 
Samarbete med Tullhuset
 
När jag hade snyggat till mig idag så sa Elin att jag orkar inte åka bort och äta mat, hon känner sig fortfarande sjuk. Jag ville helst inte lämna henne hemma på påskafton. Men hon är ju stor så hon ville att jag skulle få åka bort en stund så det blev påsklunch hos mamma. Mamma och bonuspappa bor 5 min ifrån mig så det är inga avstånd. 
 
 
Väska här och skor här 
 
Men nu står magen i sju hörn, jag är inte van att äta så myket fast jag håller mig till lchf. Påskmat är ju bästa lchfmaten, inget svårt …för mamma hade både lax, räkor och massor av gott. 
 
 
Blus här, byxor gamla Vero Moda
 
Min stora tjej är inte bra så det blir en stilsam påsk här. Jag ska nog se på lite film, jobba lite och knäppa en cider:) 
 
Ha det så skönt alla fina läsare. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Det blev påsklunch”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.