Min mage

 
Herregud nu visar Fotografen magen, japp det gör hon! Så här har den förändras genom åren. Jag är rätt nöjd nu, tänker inte på det så mycket och fortsätter min träning med två promenader i veckan och ca 8 km löpning i benen. Min kost är fortfarande Lchf och så äter jag lite vad som helst när vi är borta. Mitt mål är inte att vara fit, mitt mål är att kunna ha vilka kläder jag vill och känna mig pigg och stark. 
 
Jag skulle vilja säga att det är både träning , men mycket maten som gör att magen drar ihop sig, även om vikten visar mer. Bilden i mitten är för fyra månader sedan, så visst händer det mycket hela tiden. Jag jobbar inte medvetet nu, utan låter bara kroppen vara som den är. 
 
Nej nu ska jag ut i trädgårdlanden och skita ner mig, här ska flyttas land. Vi har tittat igenom hur mycket sten vi behöver.
 
 
Ha en fin dag! och nu bloggar jag på min mac för första gången…wiee. Har haft den i två år och äntligen har jag ps och alla program på den. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Min mage”

  1. Du är både härlig och modig. Och dig själv. Underbart! Det där att inte vara så fixerad vid mat utan att ha hittat ett sätt som funkar och är hållbart. Där peppar du mig verkligen! Dit ska jag komma!
    Kram!

  2. Vad duktig du är, jag önskar att jag var lite mera duktig, jag skulle behöva gå ner helst 20 kg, men går jag ner 10 så är jag nöjd för stunden, men hur ska man bära sig åt. Min stora bov är pepsi och att jag nog måste erkänna även socker beroende.
    Kram Linda

  3. Lena Axelsson

    Vilken inspiration du är….tror ja ska slänga vågen ..känner att nått hänt och så ställer man sig på den och ser ökning….går på ditt resonemang ….Kram Lena i Färjestaden

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.