Klyva ved

 
Jag älskar se vedhögen som ligger och väntar på att torka mot huset. Det är vackert med ved. I år tog vi ner 5 träd på vår gård och så bad vi en granne klyva det åt oss när vi var i fjällen. Veden var gratis men att få den klyven kostade lite.
 
Vi har blivit bättre på att ta hjälp och inte göra allt själva. Min man brukar ofta jobba lite extra så han tjänar lite mer och så kan vi betala för olika tjänster istället. Samma för mig. När vi var yngre så gjorde vi mer själva och så små barn och så hann vi inte uppleva så mycket, men då ville man inte resa lika mycket för barnen var ändå mindre och det var ibland smidigare att vara hemma. Nu prioriterar vi olika, så blir det när livet förändras. 
 
 
Jag laddar för att gå ut nu och hoppas jag slipper bli sjuk av allt pollen, det har regnat så det är kanske lite bättre. Jag behöver rensa ogräs och trimma lite. Skönt att vara långledig med hela familjen. 
 
Ha en skön dag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Klyva ved”

  1. Hej Lotta, ja det är kloka beslut att kunna släppa lite av arbetet och kunna unna sig tiden som är så viktig. Läser här om att du har problem med pollen, trist, du kanske skulle prova en gammal beprövad huskur som är enkel och gratis. Plocka några kvistar med tall, skölj av ordentligt, lägg ett knippe med barr i ett glas med vatten och låt dra minst en timme, drickes en gång om dagen och hjälper utmärkt mot pollen och hö snuva. Ps. när jag skall titta på din blogg i mobilen så är det sååååå segt att ladda ner? vad kan det bero på, har inga problem med andra bloggar och inte heller med din gamla adress, konstigt men med datorn funkar det utmärkt. Ha en fin helg Med vänlig hälsning Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.