Ikväll bjuder han på middag

 
 
 
Det är en grå dag, men jag känner mig så glad inombords. Jag har bra koll i min kalender, en hel del jobb framöver, trevliga resor och så inbokade trevligheter middagar och examen. Det skapar lugn med lite ordning och reda och så kan jag ha lite roligt däremellan.
 
Idag bjuder min son på middag, han gillar laga mat så han har handlat. Jag vet inte vad han ska göra men jag har sett att han köpt kyckling och mangosås. Nu hör jag att han och pappan pysslar lite där nere och så har han bjudit in mormor och bonusmorfar. En vardag, en regning dag mitt i veckan och jag myser.
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Ikväll bjuder han på middag”

  1. Låter hur mysigt som helst!
    Här "lagade maken middagen på vägen hem".. He he… Hans fru var så trött idag och la huvudet på sne o bad om hämtmat. Ett glas rött behövdes med denna gråa regniga onsdag..:)
    Ha en fin kväll!
    Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.