Få äta frukost länge

 
Igår tog vi en sen långfrukost, idag blir det lite tidigare för vi ska träffa farmor på staden. Min dotter fick det i present att gå med farmor och shoppa på staden. Min son går med en kompis och jag får roa mig själv 🙂
 
 
Servetter här, underlägg här, skålar vet ej
 
 
Jag visste inte att min man skulle vara ledig idag när vi bokat det, så han får vara hemma och måla huset utan oss. Han brukar göra goda smoothies med frysta bär och yoghurt på morgonen när vi är lediga, supergoda.
 
 
I helgen som kommer tar vi nog fler sådana där sena långa frukostar. Så himla skönt att inte stressa på morgonen och att få sova länge. Jag har slutat stressa och sätta fart, livet blir inte bättre för det. Vi gör mycket hela tiden men morgonen fram till 11 är helig när man är ledig.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Få äta frukost länge”

  1. Vad gott och mysigt det ser ut. Min dotter åker så tidigt med bussen att hon inte ens hunnit bli hungrig. Det första hon gör med sin klass är att äta frukost tillsammans med klassen i skolan. Lärarna har insett att de flesta av barnen kommer med tomma magar. Skolan bjuder dessutom på müsli och dricka. Därför kan det vara skönt att ta det lugnt under lediga dagar och inte stressa med frukosten.
    Grattis förresten till ännu en framsida!
    Ha en trevlig helg!
    Kram Elle

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.